برگزاری کارگاه علمی تخصصی معرفی فعالیت های تولیدی و کسب و کارهای خرد برای دانشجویان علوم جنگل

به همت معاونت پژوهشی و مرکز کارآفرینی دانشگاه، کارگاه علمی – تخصصی معرفی فعالیتهای تولیدی و کسب و کارهای خرد در علوم و مهندسی جنگل در روز سه شنبه ساعت 9 الی 11 با حضور سرکار خانم دکتر وحیده پیام نور، آقای دکتر واعظ موسوی، آقای مهندس موسوی از مرکز کارآفرینی دانشگاه و جمعی از دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم جنگل توسط آقای دکتر آیدین پارساخو در دانشکده علوم جنگل برگزار گردید.

در بخش اول این کارگاه، آقای دکتر پارساخو راجع به لزوم حرکت در مسیر شناخت محیط اطراف از منظر تخصصی، شناسایی مشکلات، ضعف ها و کاستی ها، ایده پردازی، نوآوری و خلاقیت در جهت حل مشکلات جامعه و اهمیت علم آموزی از منظر منفعت طلبانه و ایجاد موقعیت کسب و کار سخن به میان آوردند.

در بخش دوم کارگاه، ایشان راجع به ساز و کار تولید و ارائه خدمات از طریق استارت آپ های ماکت سازی، شبیه سازی و سپس تولید نمونه های واقعی سخن گفتند. همچنین در این بخش ایشان نمونه محصولات تولید شده توسط شرکت زیست تثبیت پارس پرگاس (ثبت شده در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه) و سایر نمونه های تولید شده توسط شرکت های مشابه تخصصی در علوم جنگل را خدمت حضار معرفی کردند.

در بخش پایانی کارگاه مطالبی راجع به ساز و کار فروش محصول از طریق ایجاد هسته فناوری، ثبت شرکت، دانش بنیان شدن و ایجاد کانال های اجتماعی و نحوه تبلیغ محصول ارائه شد.

********