برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار تشخیص گونه های درختی درختچه ای و کارگاه آموزشی نرم افزار +GS (تحلیل زمین آماری)

به همت انجمن علمی جنگلداری، کارگاه آموزشی نرم افزار تشخیص گونه های درختی درختچه ای و کارگاه آموزشی نرم افزار +GS (تحلیل زمین آماری) برگزار می شود

کارگاه آموزشی نرم افزار تشخیص گونه ­های درختی درختچه­ ای به همراه بازدید از باغ گیاه­ شناسی جنگل شصت­ کلاته، پنج­شنبه ۲۳ آبان ماه برگزار می­ گردد.

گفتنی است: آخرین مهلت ثبت­ نام برای شرکت در این کارگاه ۱۳۹۸/۸/۱۹ می­ باشد.

همچنین کارگاه آموزشی نرم­ افزار + GS(تحلیل زمین آماری) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در روزهای دوشنبه ۲۰ آبان ماه، ساعت ۸ الی ۱۲ و سه­ شنبه ۲۱ آبان ماه از ساعت ۸ الی ۱۶ برگزار می­ گردد.

شایان ذکر است: آخرین مهلت ثبت نام برای شرکت در این کارگاه آموزشی ۱۳۹۸/۸/۱۸ می ­باشد.

دانشجویان علاقمند می­ توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۶۱۹۰۰۹۷۰ تماس حاصل فرمایند.