اطلاعیه راه اندازی سامانه برگزاری کلاس های مجازی

دانشجویان گرامی
احتراماً ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه و با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های ارجمند به اطلاع می رساند، به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا و به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بر اساس بخشنامه وزارتی مورخ ۱۱/۰۱/۹۹، از تاریخ ۳۰ فروردین تمامی کلاسهای تئوری دانشگاه مطابق زمان بندی انتخاب واحد به صورت آنلاین بر روی نرم افزار Adobe Connect  برگزار می شود و حضور همه دانشجویان در کلاسهای مجازی الزامی است. امکان ورود دانشجویان به صورت مستقیم به کلاس آموزشی از طریق درگاه برگزاری کلاس های آنلاین فراهم شده است. لذا دانشجویان می توانند از طریق یوزر guest نام و نام خانوادگی خود را به انگلیسی تایپ نمایند و وارد کلاس شوند. دانشجویان گرامی لازم است مطابق برنامه درسی خود، در ایام و ساعات تعیین شده به سامانه آموزش مجازی مراجعه فرمایند تا مطالب ارائه شده از طرف استاد درس را به صورت آنلاین یا آفلاین فراگیرند و بدین ترتیب حضور خود را در سامانه ثبت نمایند.
لطفا جهت کسب  اطلاعات کامل در این زمینه، به لینک زیر مراجعه فرمایید:         https://gau.ac.ir/?p=15217