دانشکده علوم جنگل

جلسه مشترک دانشکده علوم جنگل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان برگزار شد.

نشست همکاری های مشترک دانشکده علوم جنگل با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با حضور رئیس دانشکده، مدیران گروه های علمی، مدیر کل، معاون و روسای ادارات مربوطه در محل اداره کل منابع طبیعی برگزار شد.

در این جلسه توانمندی های دانشکده در خصوص اجرای طرح های تحقیقاتی- اجرایی، مشاورت فنی در خصوص مشکلات روز عرصه های جنگلی، سابقه همکاری های گذشته در برگزاری کارگاه ها و همایش های مشترک مطرح و آمادگی دانشکده در برگزاری دوره های آموزشی جهت کارشناسان اجرا اعلام گردید.

مدیر کل منابع طبیعی ضمن ابراز خرسندی درخصوص این همکاریها به شرح مشکلات موجود در زمینه منابع طبیعی و آبخیزداری استان و همچنین انتظارات اداره کل از دانشگاه پرداخت.

گفتنی است: در پایان این نشست مقرر گردید تا کارگروه مشترکی تشکیل و با جلسات مستمر در طول سال، همکاری های مشترک ادامه یابد.

تاریخ ارسال خبر :   17 بهمن 1399 - 23:44    |     تعداد بازدید :   172
 ارسال کننده :   آیدین پارساخو    |      کد خبر :   1175
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      17 بهمن 1399 - 23:44    |    کد خبر : 1175