دانشکده علوم جنگل

آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ

آیین تکریم از دکتر مهدی مشکور و معارفه دکتر هاشم حبشی به عنوان سرپرست دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دوم تیرماه در سالن شهید چمران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این مراسم با بیان اینکه دانشکده علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ به عنوان یکی از دانشکده‌های با قدمت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان محسوب می‌شود گفت: وجود اعضای هیأت علمی با تجربه، این دانشکده را به یک دانشکده مرجع علمی تبدیل کرده است.

سرپرست دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ ضمن قدردانی از دکتر شتایی بواسطه اعتماد به وی جهت اعطای مسئولیت در دانشکده گفت: امیدوارم بتوانیم با همکاری همه اعضای دانشکده در راستای اهداف سازمانی تعیین شده قدم برداریم. دکتر حبشی سپس با اشاره به اعتبار بالای علمی دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر ارائه طرح‌ها و ایده‌های علمی اعضای هیأت علمی در جهت رفع مشکلات جنگل‌های کشور تأکید کرد.

تاریخ ارسال خبر :   06 تیر 1403 - 09:37    |     تعداد بازدید :   56
 ارسال کننده :   مدیریت سایت    |      کد خبر :   17672
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      06 تیر 1403 - 09:37    |    کد خبر : 17672